5 mar 2014, 15:07

Когато си отивах 

  Poesía » De amor
476 0 0

Когато си отивах, бях сигурна в едно -
не го обичам. Олекна ми накрая.
Ще бъда дива, ще си посадя дърво
и ще си пия много късно чая.
Когато си отивах, нямах и съмнение,
че този ден отдавна е планирало сърцето ми.
И някак си повярвах, че е временно
чувството на празнота между ръцете ми.
И бях сигурна, че ме очаква свят,
за който само можех да мечтая...
Познай! Огромен свят видях,
а търсих само теб във края му!

© ТтТт Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??