К О Г А Т О С И С А М
Когато си сам, но толкова сам,
че никой не го забелязва.
Когато си там, но толкова там,
както никой това не го спазва,
тогава извикай при себе си
тези, които сякаш ги няма
и тези, които са там, събуди!
Иначе по-добре да ни няма!
© Стойна Димова Todos los derechos reservados