5 jun 2007, 9:33

Когато си сам/продължение/ 

  Poesía
673 0 15

"Викаш ли ме нощем,
когато в празното легло си сам
и нахлуват само спомени в съня ти,
а всички други вече спят?


Изричаш ли името ми,
когато деня приветлив дойде,
и сломен от мислите за мене,
отново сърцето ти започва да стене?"
"Когато си сам" - мой стар стих!


Когато си сам (продължение)


Когато си сам (без мене),
накъде летят мислите ти,
какво е в сърцето ти,
плаче ли то за мене?
Или е празник това, че ме няма за него?


Когато си сам (без мене),
стоиш ли на прозореца, загледан в здездите
и питаш ли се къде и с кого съм,
дали ревността бушува в тебе
или ти е все едно?


Когато си сам (без мене),
дали пак си оставам за тебе единствена
или на друга веднага звъниш,
дали и тя като мен би те обичала?...
Дали... съмнявам се... опитай, ако искаш...


Когато си сам без мене, дали се чувстваш сам наистина?

© ГАЛИНА ДАНКОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??