Понякога мразя,мразя безкрайно,
мразя хората,света и живота дори,
мразя,когато се чувствам отчаяна...
Тогава си спомням,че има звезди.
Понякога плача,плача горчиво,
плача за умрелите вече мечти
и вярвам,че никога няма да бъда щастлива...
Тогава си спомням,че има звезди.
Понякога търся,търся напразно
и черна умора на моите клепки тежи,
и едва успявам своите рани да пазя...
Тогава си спомням,че има звезди...
А когато си спомня,продължавам напред,
продължавам,намерила смисъл и цел,
спокойна минавам през огън и лед,
благодаря на Бог не за това,което е дал,а за това,което от мене е взел.
В такива мигове забравям за мвойта умора,
макар че част от мене е тя.
Какво като напразно се цял живот боря-
на небето отново изгрява звезда...
© Todos los derechos reservados