12 feb 2005, 23:37

Когато си тръгнеш... 

  Poesía
1060 0 2

 

     И когато ти си тръгнеш
     моля те, не затваряй вратата.
     За последно ела да ме прегърнеш,
     а после остави ме насаме със самотата.
     И когато ти си тръгнеш
     споменът вземи от вечерта.
     Ти душата с поглед ще обърнеш,
     и незнайно ще изчезнеш  във нощта.

© Теодора Дамянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??