Feb 12, 2005, 11:37 PM

Когато си тръгнеш... 

  Poetry
1066 0 2

 

     И когато ти си тръгнеш
     моля те, не затваряй вратата.
     За последно ела да ме прегърнеш,
     а после остави ме насаме със самотата.
     И когато ти си тръгнеш
     споменът вземи от вечерта.
     Ти душата с поглед ще обърнеш,
     и незнайно ще изчезнеш  във нощта.

© Теодора Дамянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??