Нощем. Когато спи градът
и всичко е лунна соната,
ме взимаш в ръката си
(като кристално топче)
и ме галиш с поглед,
(с целувки от люляци)
разтапяш ледовете ми
и ставам огнено гореща,
с очи като пламъци
изгарям любовно дланта ти
(и бавно градът се събужда)
под нежния звук на горящо безсъние.
© Адриана Todos los derechos reservados
под нежния звук на горящо безсъние." !
Хареса ми...