4 oct 2009, 1:54

Когато спиш 

  Poesía
959 0 8

Добре дошли 
в дома на мъртви мисли,
в една мечта,
сензация световна,
измамен пламък,
във очите
поглед шизоиден -
вглъбен,
презиращ,
инфантилен,
мислещ,
искащ...
Добре дошли,
бъдете съвършени...
Със дни наивни,
с дребни идеали,
покръстени,
прекръстени,
пречистени,
до сиво избелели.
Довиждане
до следващия свят!
Мрак, светлина,
амнезия блажена
сред уродливи спомени,
и малко вяра
в себе си,
утопия наивна,
когато,
паднал
на колене,
кървиш
в апокалипсис 
личен.


© Христофор Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??