Когато спра да се усмихвам, ще го разбереш по розите.
По ламарините и заподскачалия дъжд.
В незавършените телеграми ще ти пращам нотите,
неведнъж заспивали до нас без звук.
Когато спра да се усмихвам, ще си тръгвам значи,
по пазения дълго време таен път.
И ще кажа на вятъра да не навява спомени,
когато стане ясно, че не искам друг.
Когато спра да се усмихвам, сигурна съм - ще заплачеш.
Ще разбереш, че с нас се случи, въпреки пределите.
Че все пак морето не е до колене,
ако редом с теб не крачи някой с бодър дух...
И когато спра да се усмихвам,
престори се, че си искал да си тръгнеш пръв.
Кажи, че никога не си обичал вените ми
и винаги си искал някой друг.
© Обичаща Todos los derechos reservados
Щастие, любов и верни приятели... ти пожелавам от сърце!
Наздраве!