26 ene 2017, 15:51

Когато срива се светът 

  Poesía » De amor
688 1 0

Много време мина, откакто спрях да пиша.
Не усещах и не виждах смисъла в това.
Сълзите си под душа скривах,
но не можех писъка в мен да заглуша.
Отново моливът в ръката ми потъва. 
Не танцува лекичко, както някога преди. 
Иска ми се паметта да си изтрия, 
сърцето да не чувства и лесно да се излечи. 
И пак опитвам от всички да се скрия.
Никой да не вижда моята тъга. 
Трудно е дори да се усетя жива, 
след като в мен срива се света! 

© Габриела ЛИСИЧКАТА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??