16 ago 2008, 13:08

Когато стенем 

  Poesía
510 0 5
 

Когато стенем.

 

Питам се дали стрелата,

от близък изстреляна,

също тъй голяма рана

прави в сърцето ми.

Дали болката, от любим

причинена, е по-остра

от тази на чуждия.

Зная, че трябва да тръпна,

но тръпката много боли.

Ти с жест и дума спъна

за миг много мечти.

Време е пътя свой да поемеш.

Да трупаш опит, с други, уви.

Не ще съм до теб, когато стенеш.

Сърце дълго не ще те боли...

От ласка имаш ти нужда

и мъж до себе си в ранни зори

с целувка да те събужда.

Моля, за тази раздяла мен не вини!

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??