КОГАТО СЪМ ВЛЮБЕНА
Когато съм влюбена, нося лъчи.
От слънцето вземам назаем.
Изгарят ме двете любими очи.
Къде съм, коя съм – не зная...
Когато съм влюбена в мъжко сърце,
ограбвам му всичките тръпки.
Разглеждам блажено доброто лице,
познавам любимите стъпки...
Когато съм влюбена, ставам прекрасна -
очите ми греят, лицето трепти...
Раздавам се цялата. Всичко е ясно:
когато съм влюбена, Господ мълчи!
© Боряна Бакалова Todos los derechos reservados