10 сент. 2011 г., 11:23

Когато съм влюбена 

  Поэзия » Любовная
992 0 5

КОГАТО СЪМ ВЛЮБЕНА

 

Когато съм влюбена, нося лъчи.

От слънцето вземам назаем.

Изгарят ме двете любими очи.

Къде съм, коя съм – не зная...

 

Когато съм влюбена в мъжко сърце,

ограбвам му всичките тръпки.

Разглеждам блажено доброто лице,

познавам любимите стъпки...

 

 

 

Когато съм влюбена, ставам прекрасна -

очите ми греят, лицето трепти...

Раздавам се цялата. Всичко е ясно:

когато съм влюбена, Господ мълчи!

 

 

 

 

© Боряна Бакалова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??