Sep 10, 2011, 11:23 AM

Когато съм влюбена 

  Poetry » Love
991 0 5

КОГАТО СЪМ ВЛЮБЕНА

 

Когато съм влюбена, нося лъчи.

От слънцето вземам назаем.

Изгарят ме двете любими очи.

Къде съм, коя съм – не зная...

 

Когато съм влюбена в мъжко сърце,

ограбвам му всичките тръпки.

Разглеждам блажено доброто лице,

познавам любимите стъпки...

 

 

 

Когато съм влюбена, ставам прекрасна -

очите ми греят, лицето трепти...

Раздавам се цялата. Всичко е ясно:

когато съм влюбена, Господ мълчи!

 

 

 

 

© Боряна Бакалова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??