9 nov 2008, 1:12

Когато съмне 

  Poesía » De amor
814 0 19

 

 

Когато съмне

и морето се разлее

от спомена за теб

и ветрове от думи

ме подгонят

към твойте брегове,

солените пътеки

във очите

ще ме връщат

послесловно

под твоето небе.

С бял камък

пътя ми

да отбележиш

и с топъл дъжд

го застели,

до кости мокра

да не мога

да те подмина

като отшелник,

запътил се отдавна

към твоите

светИ земи.

 

 

 

 

МУЗИКА-За тебе бях-Лили Иванова 

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??