19 feb 2008, 14:00

Когато тишината проговори... 

  Poesía » Filosófica
707 0 22

Когато тишината проговори

и мракът грейне в светлина,

студът излъчи топлина,

а долу тихо слее се със горе,

тогава ще усетиш пълнотата

на истинското битие...

Във теб е цялото небе

и в миговете вечност е посята...

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??