19.02.2008 г., 14:00 ч.

Когато тишината проговори... 

  Поезия » Философска
706 0 22

Когато тишината проговори

и мракът грейне в светлина,

студът излъчи топлина,

а долу тихо слее се със горе,

тогава ще усетиш пълнотата

на истинското битие...

Във теб е цялото небе

и в миговете вечност е посята...

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??