19 февр. 2008 г., 14:00

Когато тишината проговори... 

  Поэзия » Философская
708 0 22

Когато тишината проговори

и мракът грейне в светлина,

студът излъчи топлина,

а долу тихо слее се със горе,

тогава ще усетиш пълнотата

на истинското битие...

Във теб е цялото небе

и в миговете вечност е посята...

© Вилдан Сефер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??