29 mar 2006, 4:04

Когато труповете пропишат 

  Poesía
698 0 7
Днес труповете са заети с четене.
Четат умрели автори.
Четат,заплетени в метафори,-
днес те четат умрели автори.

До вчера пред буквари сричаха,
а днес са някак по-пораснали.
Опитват се да пишат стихове.
Да,труповете пишат в рима!

И днес след своето образование,
те,труповете пишат дълги трудове.
И пишат,и съревновават се.
Днес труповете са Големи...
трупове.

© Ясен Крумов- Хенри Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??