5 dic 2020, 16:15

Когато тъжните очи заспиват 

  Poesía » Filosófica
420 2 2

Когато тъжните очи заспиват,

сътворени и измислени лъчи заливат.

Лицето твое с ласки да покрият,

гальовните ми чувства да разкрият. 

 

А сутрин с погледа вглъбен 

тайно късаш розите на двора,

щастлив си още от сънят с мен,

че прегръщах те, пред всички хора!

 

Когато тъжните очи заспиват

искаш да пътуваш в нежен блян

по пътят с твоите думи начертан,

в мечтите мои само извървян! 

© Мария Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??