4 oct 2014, 20:31

Когато утихнат мечтите 

  Poesía
342 0 0

Когато утихнат мечтите детски,

тишината вълнението покрива,

а пътешествията околосветски –

реалността от сънищата изтрива.

 

Мечтите пораждат надежда

в ръце празни чиста илюзия,

времето кратко смута нарежда,

получавайки голяма конфузия.

 

Когато утихне есенният дъжд,

а слънцето голите клони огрее,

утихнат ли спомените веднъж –

тогава и миналото не ще живее.

© Никица Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??