19 jul 2019, 7:39

Кой 

  Poesía » Otra
578 0 0

Кой съм аз, какъв съм,

питам и не знам,

всеки ме подритва

в този свят голям...

 

Питам се - кога ли,

ще намеря Коз,

който да повярва

на този ми въпрос...

© Вал Герх Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??