19.07.2019 г., 7:39 ч.

Кой 

  Поезия » Друга
569 0 0

Кой съм аз, какъв съм,

питам и не знам,

всеки ме подритва

в този свят голям...

 

Питам се - кога ли,

ще намеря Коз,

който да повярва

на този ми въпрос...

© Вал Герх Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??