Който обича, дарява живот,
който мрази - няма покой!
Който обича на помощ притичва,
който мрази - те гази!
Който обича прави думи изрича,
а другият - "драги" те нарича,
но щом види беда -
обрича те на самота!
Който обича усмихнат, вежлив е -
другият - просто страхлив е!
С алкохол се налива - за да забрави...,
а който обича спокойно вечер заспива!
Съвестта му е чиста!
Избирай, какъв да си!!!
© Василка Ябанджиева Todos los derechos reservados
Наистина ми хареса.Поздрави и много усмивки!!!