Защо съм на този изискан коктейл?
Какво си ми сипал? Защо ме покани?
Газирано вино..? Не искам, недейте!
Боли ме главата от въздуха в чашите.
Какво си облякъл? Сако, вратовръзка..
О, Боже мой! От марка "Армани"
С мен имитираш безупречна връзка..?,
Колко си важен! Ех, мани, манѝ.
Защо ме докосваш? Какво си помисли?
С усмивка фалшива и пълен портфейл
След две чаши - три.., че някак по - близки
С теб ще си станем в луксозен хотел?
Как ти приляга животът газиран
в най-ниския градус , с бели прашинки
На теб ти приляга, но аз си отивам
в самотната къща със скъсани книги.
© Деница Гарелова Todos los derechos reservados