30 mar 2024, 8:49

Коктейл 

  Poesía
75 2 3

 

 

          в памет на Таньо Клисуров 

 

Сетните остатъци на залеза 

потъват неусетно в хоризонта. 

Душата ти, възвисена и опалена,

лети със крилете на спомена...

 

© Стойчо Станев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??