27 dic 2022, 13:38

Коледа 

  Poesía
279 0 0

Коледа пристига в сърцата и душите,

Коледа отваря на щедростта вратите.

 

Добрината прави всички по-богати,

и усмивки праща в къщи и палати.

 

Коледа открива слаби и самички,

Коледа събира в ято като птички.

 

Към местата родни челядта понася,

топлина и обич във гнездата внася.

© Рот Кив Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??