27.12.2022 г., 13:38 ч.

Коледа 

  Поезия
264 0 0

Коледа пристига в сърцата и душите,

Коледа отваря на щедростта вратите.

 

Добрината прави всички по-богати,

и усмивки праща в къщи и палати.

 

Коледа открива слаби и самички,

Коледа събира в ято като птички.

 

Към местата родни челядта понася,

топлина и обич във гнездата внася.

© Рот Кив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??