Коледа пристига в сърцата и душите,
Коледа отваря на щедростта вратите.
Добрината прави всички по-богати,
и усмивки праща в къщи и палати.
Коледа открива слаби и самички,
Коледа събира в ято като птички.
Към местата родни челядта понася,
топлина и обич във гнездата внася.
© Рот Кив All rights reserved.