Светлини, блясък, гирлянди.
Камбани, топки, звезди...
Елхата блести във брилянти,
пречупени в наш'те очи.
Снежинки крехки, изящни
се стелят над къщи, гори.
Прозорци с рисунки прекрасни,
изваяни с вълшебни игли...
В очите ми снежинки се оглеждат
и бързо се превръщат във сълзи,
а в твоите звездите се нареждат
и плуват във морета от мечти...
Улови моите снежинки!
Та те са изящни сърца!
С дъх не ги разтопявай!
Предвестник са те на любовта!
В нощта притихнала и снежна
стрелките спират своя бяг.
С Рождеството Бог ни благославя,
изпраща ни сърца от сняг...
© Nina Toshich Todos los derechos reservados