13 dic 2004, 21:01

Коледна нощ 

  Poesía
1158 0 1
Разнася се навън
коледен звън,
кристалните снежинки
танцуват като балеринки.

Седят на топло децата,
приготвили елхата
и с разтуптени сърца
очакват вечерта.

В коледната нощ
царува разкош,
звездите пеят звънливо
и луната се смее щастливо!

© Ванилия Грамовска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??