13 дек. 2004 г., 21:01

Коледна нощ 

  Поэзия
1159 0 1
Разнася се навън
коледен звън,
кристалните снежинки
танцуват като балеринки.

Седят на топло децата,
приготвили елхата
и с разтуптени сърца
очакват вечерта.

В коледната нощ
царува разкош,
звездите пеят звънливо
и луната се смее щастливо!

© Ванилия Грамовска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??