Dec 13, 2004, 9:01 PM

Коледна нощ 

  Poetry
1160 0 1
Разнася се навън
коледен звън,
кристалните снежинки
танцуват като балеринки.

Седят на топло децата,
приготвили елхата
и с разтуптени сърца
очакват вечерта.

В коледната нощ
царува разкош,
звездите пеят звънливо
и луната се смее щастливо!

© Ванилия Грамовска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??