13.12.2004 г., 21:01 ч.

Коледна нощ 

  Поезия
1146 0 1
Разнася се навън
коледен звън,
кристалните снежинки
танцуват като балеринки.

Седят на топло децата,
приготвили елхата
и с разтуптени сърца
очакват вечерта.

В коледната нощ
царува разкош,
звездите пеят звънливо
и луната се смее щастливо!

© Ванилия Грамовска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??