5 dic 2010, 19:14

Коледна песен 

  Poesía » Para niños
1083 0 7

Сняг се сипе на звездички,

като бели коледни парички.

Студ сковава пак земята,

ала топло ми е във душата.

Сгрява пак сърцето звън –

детска песен чувам вън.

Пеят с коледни звънчета,

тропкат в ритъм весели крачета.

Две ръчички под имела

сменят свойте ръкавички

и луната, нежно чело свела,

се оглежда в техните очички.

Грейва Коледна Звезда,

светъл става пак света

и ни дава свойта доброта,

да има мир за нашите деца!

 

 

© Катя Вангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??