5.12.2010 г., 19:14 ч.

Коледна песен 

  Поезия » За деца
1078 0 7

Сняг се сипе на звездички,

като бели коледни парички.

Студ сковава пак земята,

ала топло ми е във душата.

Сгрява пак сърцето звън –

детска песен чувам вън.

Пеят с коледни звънчета,

тропкат в ритъм весели крачета.

Две ръчички под имела

сменят свойте ръкавички

и луната, нежно чело свела,

се оглежда в техните очички.

Грейва Коледна Звезда,

светъл става пак света

и ни дава свойта доброта,

да има мир за нашите деца!

 

 

© Катя Вангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??