19 dic 2010, 14:29

Коледна погача 

  Poesía
1155 1 13

 

Седим със теб на кръгла маса. Голяма, като света... От двата края.

И пълни са кристалните ни чаши със стихове... И със любов.

Наздравица пенлива вдигаме – да бъде наше земното кълбо.

Във Коледната пита съм боднала свещичка. Да свети. Да огрява

и моето, и твоето лице. Дали ме виждаш колко съм щастлива...

И колко много късметчета нарекла съм за теб.  Нали е Коледа!

И стават чудеса! Едно-едничко за себе си си пожелавам – Ти!

 

 

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??