15 dic 2023, 13:17

Коледно писмо 

  Poesía
229 2 6

Здравей, любими Дядо белобрад!

Дядовци много, но ти един си в този свят!

Всички пишат този месец!

Искат нещичко от теб!

Надяват се, че можеш да идеш навред.

И аз да напиша. Да не остана назад!

Искам, мили Дядо, малко разум в този свят!

Искам  много сърдечна топлота!

Не е нужно да пътуваш до мен.

Просто, по пътя поръсвай с чиста любов!

Да завали като сняг и осъмнем в свят нов!

© Маргарита Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??