Колко...
Колко много мечти
и копнежи, разни –
да повярваш, почти!
И надежди. Празни.
Колко видими истини,
винаги. Но отричани.
Колко думи, наистина.
С викове изричани.
А на сън, в будни нощи,
все към него щом тичаш,
да се чудиш, все още
и защо го обичаш...
© Мари Елен- Даниела Стамова Todos los derechos reservados