10 oct 2014, 7:50

Колко отдавна 

  Poesía » De amor
366 0 1

Колко отдавна беше това...

Тогава щастливо склонила глава

заспивах на твоето влюбено рамо.

И имаше смисъл единствено само

 

това, че  се будя красива до тебе.

От  въздух ми беше по-скъп, по-потребен.

Разбирах те с поглед, дори без слова.

Колко отдавна беше това...

 

Сега ми се струва на друга планета

бях сякаш. От лудост по тебе обзета.

Колко отдавна беше това...

Ти беше ми лък, а аз – тетива.

 

Но тръгна. Остави ме без сетива.

Колко отдавна беше това,

че чак ми се струва измислица бяла.

А всъщност тогава съм само живяла.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??