23 nov 2013, 20:52

Колко са живи мечтите ни 

  Poesía » Otra
398 0 1

 

Казват, мечтите умират последно!

Умират ли, искам да знам, въобще?

Вярвам, че те са мерило нагледно

на целия наш път житейски...

 

Мечтите са нашето вътрешно цяло,

с което сме важни в света,

те са единствено наше начало,

носят стремеж, любов и съдба!

 

Мечтите, казват, последно умират,

след хиляди други неща.

В тях всеки сам накрая намира

смисъл, покой... свобода!

 

Казват, умират  последно мечтите –

това е утеха навярно добра.

Макар и последна, обаче умира

всяка несбъдната наша мечта!

 

 

 

 

© Екатерина Спасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??