Душата ми е наранена
една предизвестена смърт,
една любов, която беше предрешена
витаеща без кръв и плът.
Преливах и надежди и вълнения,
но ти, не и се подчини
изпаднала в кома от съмнения
изключих те, от своите мечти...
© Маргаритка Харизанова Todos los derechos reservados
Така е добре!