14.11.2004 г., 19:46 ч.

Кома 

  Поезия
815 0 1

Душата ми е наранена

една предизвестена смърт,

една любов, която беше предрешена

витаеща без кръв и плът.

Преливах и надежди и вълнения,

но ти, не и се подчини

изпаднала в кома от съмнения

изключих те, от своите мечти...

 

 

© Маргаритка Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??