13 ago 2015, 1:26  

Комета 

  Poesía » De amor
525 0 1

Космическа прашинка изгоря

и подари ми трепетна отрада!

Следата ù в душата ми изтля -

красив роман! Божествена наслада!

 

Прониза с нежност нощната тъма

и сътвори желание сърдечно.

Една мечта, обляна в светлина

и трепетно желание за Вечност!

 

Маестро, по-добре е да не знам

доколко си готов да бъдеш с мене...

Въпросите топят се в страстен плам!

Мечтите ми остават все зелени!

 

Ще служа пак без страх на Любовта!

Небето обещава - споделена!

Прекланям се пред тебе, Красота!

Душата ми остава откровена.

© Бояна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??