07.01.2008
Рефрен познат си тананикам,
от Гершуин ли или Вивалди?
И пак в душата си бърникам,
да излекувам всички стари рани..
Превръщам сълзите в поезия...
Молитвите редувам със псувни,
не ща да знам за чуждата рецензия,
сърцето римува всички творби!
И пак познатата мелодия звучи,
дали Равел или пък беше Бах?
Само класика в главата ми бучи,
а себе си да разбера така и не успях.
© Erato Eratova Todos los derechos reservados