12 mar 2014, 22:08

Кончето на Ванчо 

  Poesía » Para niños
555 0 14

Ванчо има конче,

шарено бонбонче.

Конче с герданче

като нашто Анче.

С големи ушички,

с очички звездички,

с буйна грива,

с походка игрива.

Пусне ли го в двора,

прескача стобора.

Опашчица размахва,

нахална мушица махва.

Ванчо се гордее

и за кончето милее.

Всеки ден го цунка

по меката... муцунка.

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??