12.03.2014 г., 22:08 ч.

Кончето на Ванчо 

  Поезия » За деца
553 0 14

Ванчо има конче,

шарено бонбонче.

Конче с герданче

като нашто Анче.

С големи ушички,

с очички звездички,

с буйна грива,

с походка игрива.

Пусне ли го в двора,

прескача стобора.

Опашчица размахва,

нахална мушица махва.

Ванчо се гордее

и за кончето милее.

Всеки ден го цунка

по меката... муцунка.

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??