21 feb 2018, 22:30

Копнеж 

  Poesía
268 1 9

Пътувам!?

Всеки ден... пътувам.

В реалност, мечти и в сънища красиви

пътувам, пътувам...

Пътувам!?

С мойте мисли, надежди и страх

да не загубя, вяра във тебе любов.

За тебе... любов мечтая!

Истинска и  съкровена.

Такава каквато да пръска

в светът ми искри и копнеж.

А сърцето ми да бъде щастливо

че с него любов ще живееш и ти!

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??