Пътувам!?
Всеки ден... пътувам.
В реалност, мечти и в сънища красиви
пътувам, пътувам...
Пътувам!?
С мойте мисли, надежди и страх
да не загубя, вяра във тебе любов.
За тебе... любов мечтая!
Истинска и съкровена.
Такава каквато да пръска
в светът ми искри и копнеж.
А сърцето ми да бъде щастливо
че с него любов ще живееш и ти!
© Ангел All rights reserved.