14 sept 2013, 17:07

Копнеж 

  Poesía » De amor
613 0 3

        Копнеж

 

Аз искам да си с мене,

при мене - да си Ти!

Аз искам да те стопля,

при мене - остани!

 

За тебе аз копнея,

при мене - да си Ти!

за тебе аз милея,

ела, при мене - Ти...

© Вал Герх Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??